Elektrisch rijden

Elektrisch rijden wordt nu onnodig moeilijk gemaakt. Door gebrek aan transparantie in deze markt weet de huidige gebruiker niet wat zijn of haar maandelijkse kosten zijn voor het opladen van een elektrische auto. Wat zijn de tarieven per kWh per laadpaal? Wat worden de starttarieven? Komen er nog transactiekosten bij? Het is meestal erg onduidelijk, waardoor de gebruiker er vaak achteraf pas achter komt wat het allemaal kostte.

Bij FlexCharge staat u niet voor deze verrassingen!

Wij staan voor transparantie, betaalbaarheid, service en gemak: u bepaalt zelf wat uw maandelijkse kosten zijn door een abonnement te kiezen die bij uw oplaadprofiel past. FlexCharge rekent geen startkosten: u koppelt uw elektrische auto aan een chargepoint met de gratis laadpas en u laadt voordelig en zorgeloos uw auto op. Dit kan bij ruim 30.000 publieke laadpunten in Europa!

FlexCharge zorgt ervoor dat u zorgeloos elektrisch rijdt voor één vast bedrag per maand. Dit is uniek in deze markt! Hiermee bevorderen wij het elektrische rijden, leveren wij een bijdrage aan duurzaamheidsdoelen door minder gezamenlijke CO2-uitstoot te realiseren en het is goed voor uw portemonnee. Dit verwezenlijken wij door elektrisch rijden zo eenvoudig en gemakkelijk mogelijk te maken voor u.

web - Elektrisch rijden   De kosten van elektrisch laden zijn normaal erg onoverzichtelijk.
Direct aanmelden
Terug
HELP