Wij zijn FlexCharge

FlexCharge Icon Oplaadpunten RGB 270x300 - Over ons

Bij FlexCharge willen wij heel zakelijk Nederland straks elektrisch laten rijden. Voor die transitie is transparantie wel een belangrijke voorwaarde. Wat zijn precies de voordelen? Wat kost elektrisch rijden eigenlijk? En hoe komen die kosten tot stand? Willen we echt een sprong maken, dan zullen we heldere antwoorden op die vragen moeten bieden.

Nu met name ondernemers zich voor EV interesseren, doet zich een enorme kans voor om die sprong daadwerkelijk te realiseren. Juist daarom is er nu een grote rol weggelegd voor waarden als gebruiksgemak, toegankelijkheid en vooral: grip op de kosten. Iedere ondernemer is immers gebaat bij helder inzicht in zijn kostenbasis.

FlexCharge is gericht op de toekomst, maar weet wat de markt vandaag nodig heeft. Daarom werken we met vier abonnementsvormen, gekoppeld aan de vier meest gangbare gebruikersprofielen. U kiest uw bundel, en betaalt iedere maand een vast, voorspelbaar bedrag. Zo simpel zou elektrisch rijden moeten zijn.

Dit is het moment om de stap te maken. Eenvoudiger en inzichtelijker wordt het voorlopig niet. En als dat zou kunnen, dan zijn wij de eersten die dat bieden.

Daar mag iedereen ons aan houden.


Bij FlexCharge staan we voor:

Eenvoud

FlexCharge Icon Laadpas RGB 150x150 - Over ons

Op basis van uw laadprofiel betaalt u bij ons één vast bedrag per maand. Hiermee kunt u uw auto zorgeloos tot de bij het abonnement inbegrepen hoeveelheid kilowatturen laden. Deze abonnementsvorm is uniek voor laadpasaanbieders. Geen verrassingen of wisselende maandbedragen meer. U betaalt zelfs geen start- en transactiekosten bij het koppelen van uw auto aan een openbare laadpaal. Zo zorgeloos en eenvoudig kan de overstap naar elektrisch dus zijn.

FlexCharge Icon Laadpas RGB 150x150 - Over ons

Gebruiksgemak

FlexCharge Icon Laadpaal RGB 150x150 - Over ons

Naast het gemak van inzicht in uw kosten, gebruikt u de gratis laadpas om uw auto te koppelen aan één van de vele publieke oplaadpalen. Het maakt niet uit van welke aanbieder deze laadpaal is. Bovendien heeft u met het vaste abonnement geen omkijken meer naar de afschrijving van de kosten. Fijn voorspelbaar. Kunt u zich met andere zaken bezighouden.

FlexCharge Icon Laadpaal RGB 150x150 - Over ons

Toegankelijkheid

FlexCharge Icon Oplaadpunt RGB 150x150 - Over ons

Met FlexCharge krijgt u met ruim 30.000 openbare oplaadpunten toegang tot het grootste oplaadnetwerk van Europa. Er is dus altijd wel een oplaadpunt bij u in de buurt. Bovendien kunt u altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft. Ook voorzien we u van advies over uw verbruik, wanneer u dat wilt. Want een bewuste gebruiker is goedkoper uit.

FlexCharge Icon Oplaadpunt RGB 150x150 - Over ons

Direct aanmelden
Terug
HELP